Hygien Plus - YÜKSEK ALKALİ,KLORLU VE KÖPÜKLÜ HİJYENİK TEMİZLİK ÜRÜNÜ
Kategori: |
Gıda Hijyen Grubu, Açık Alan Temizliği ve Dezenfeksiyonu |
{{variant.name}}:
|
{{opt.name}}
{{opt.name}}
|
Gıda sektöründe zemin, açık alan ve ekipman temizliğinde; kir, yağ ve protein artıkları bulunan yüzeylerin manuel veya düşük basınçlı makineler ile temizliğinde kullanılan, klor içeren, alkali, köpüklü, sıvı hijyenik temizlik ürünüdür. Etkili ve stabil köpüğü sayesinde yüzeylerde daha etkin bir temizlik gücü sağlar.
KULLANIM ŞEKLİ: Et, tavuk, balık, süt vb. gıda işletmelerinde zemin, ekipman ve açık alan temizliğinde güvenle kullanılabilir. Öncelikle temizlenecek yüzeyler tercihen 40-60 °C su ile ön durulama yapılarak kaba kirden arındırılmalıdır. Daha sonrahazırlanan solüsyon günlük zemin, duvar, alet ve ekipman temizliğinde manuel%2-5 konsantrasyonda kullanılır. Düşük basınçlı makinelerde %2-5 konsantrasyonda yüzeye uygulanır ve 10-15dakika bekledikten sonra tercihen sıcak temiz su ile durulanır. Kritik bölgeler, makina parçaları, gıda makinalarının bıçak v.b. gıda ile temas eden yüzeyler temizlik işleminden sonra ayrıca dezenfekte edilmelidir.
MALZEMELERLE ETKİLEŞİMİ: Her tür paslanmaz çelik yüzeyde güvenle kullanılır. Lastik, kauçuk, ventil ve contalara zarar vermez.
TEKNİK BİLGİ:
pH : 13,00 (±1.0)
Görünüm : Açık Sarı Hafif Kıvamlı Sıvı
BİLEŞİMİ: Sodyum hipoklorit, Amfoterik aktif madde, Noniyonik aktif madde, Ayrıca alkali tuzlar içerir.
UYARILAR: Mutlaka eldiven kullanınız. Asitlerle karıştırmayınız. Alüminyum ve yumuşak metal yüzeylerde kullanmayınız! Yalnız profesyonel kullanım içindir. Asit içeren ürünlerden uzak tutunuz!