Hygien Vegeta - HİJYENİK SEBZE, MEYVE YIKAMA SIVISI
Category: |
Gıda Hijyen Grubu, Personel Hijyeni ve Dezenfeksiyon Ürünleri, Mutfak Grubu, Endüstriyel Hijyen Grubu |
{{variant.name}}:
|
{{opt.name}}
{{opt.name}}
|
ÜRÜN BİLGİSİ: Gıda işletmeleri ve endüstriyel mutfaklarda sebze ve meyvelerin daldırma yöntemi ile hijyenik yıkanması için kullanılan sıvı yıkama katkı ürünüdür. İçerdiği stabil klor sayesinde etkin hijyenik durulama yapar. Her tip sebze ve meyvede hijyen sağlar, sebzeleri ve meyveleri soldurmaz, tadını ve kokusunu bozmaz. Düşük sıcaklıkta etkindir.
KULLANIM ŞEKLİ : Öncelikle akan temiz su ile sebze ve meyvelerin kaba kirleri akıtılır. Hazırlanan % 0,5 solüsyona (5 ml/L) 5 dakika süre ile sebze-meyveler daldırılır. Temiz su ile durulanır.
TEKNİK BİLGİ :
pH : 12,60 (0,50)
Görünüm : Berrak, Sarı Akışkan Sıvı
BİLEŞİMİ : Sodyum Hipoklorit, stabilizatör
UYARILAR : As idik ürünlerden uzak tutunuz, asit içeren ürünler ile kesinlikle karıştırmayınız. Mutlaka eldiven kullanınız.
KULLANDIKTAN SONRA AMBALAJ KAPAĞINI SIKICA KAPATINIZ!